Hizmet Bölgelerimiz

HİZMET BÖLGELERİMİZ

Ankara merkez ilçeleri ve Akyurt, Çubuk, Pursaklar, Saray, Şabanözü ve Kahramankazan ilçeleri başta olmak üzere Ankara’nın tüm ilçelerine hizmet veriyoruz.

Her türlü hafriyat işleri (bina temel hafriyatı, fabrika temel hafriyatı, yol inşaatı hafriyatı, okul, saha içi ve saha dışı hafriyatlar, biyogaz, lagün hafriyatları, vb.), yıkım işleri, nakliyat işleri, yol yapımı, dolgu malzeme, kazı ve dolgu işleri, toprak ve kanal kazımı, zemin ve arazi hazırlama, peyzaj ve çevre düzenleme, temel tesviye işleri, kuyu yapımı ve kazımı, subasman temel dolgusu işleri, elenmiş gübre (büyükbaş, koyun) ve taş toprak çeşitleri alanında size bir telefon kadar yakınız. Detaylı bilgi için bize ulaşmanız yeterli.

Uludağ Hafriyat Nakliyat olarak, uzman ekip ve uzmanlık gerektiren hafriyat işlerini Ankara’da uzun yıllardır titizlikle yürütmekteyiz.  İşin niteliği gereği titiz bir çalışma gerektiren hafriyat işini, işe başlamadan önce çalışma yapılacak alanda gerekli incelemeleri yaparak ve gerekli izinleri alarak, kullanılacak olan aracı ve ekibi belirleyerek uygun iş planı ile en uygun zaman diliminde gerçekleştirmektedir.

ANKARA ULUDAĞ HAFRİYAT

Yıllık Tecrübe
+ 0
Mutlu Müşteri
+ 0
Uzaklığa Kadar Hizmet
0 KM

Hemen Teklif Alın